Home > Updates & service

WiverSoft: Update- & service-abonnement

WiverSoft: Update&Service

Afhankelijk van het aangekochte programma zijn updates en ondersteuning inbegrepen in de aankoopprijs gedurende 3, 6 of 12 maanden na aankoop. Daarna kunt u vrijblijvend een update & service-abonnement nemen:

 • De kostprijs bedraagt jaarlijks slechts 20% van de actuele prijs van het aangekochte programma.
 • Het abonnement wordt niet "automatisch en stilzwijgend verlengd": Een week of 2 voor de einddatum krijgt u een mail met de vraag of u het abonnement wenst te verlengen. Indien u hierop bevestigend antwoordt, ontvangt u een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt de geldigheidsdatum met een jaar verlengd.
 • Het nemen van een update & service-abonnement is vrijblijvend. De versie waar u nu mee werkt, blijft op hetzelfde systeem immers onbeperkt werken.
 • Indien u één of meerdere jaren geen abonnement neemt en nadien toch ondersteuning wenst aan een vooraf bepaalde pijs, of een update naar de laatste versie, wordt de periode zonder abonnement ook aangerekend (wel met een korting als het over meerdere jaren gaat).
  Het is dus "de bluts met de buil": In een periode waarin u geen ondersteuning nodig hebt, betaalt u toch de bijdrage, maar als u eens wat grotere problemen hebt, betaalt u ook niet extra.
 • Zie ook: service en updates.

  De programma's van WiverSoft zijn betrouwbaar. In de praktijk blijkt dat problemen met corrupte of beschadigde data slechts zelden voorkomen.
  Mocht er dan toch een probleem zijn: Alle WiverSoft programma's zijn voorzien van een restoremogelijkheid, waardoor de klant een eerder genomen backup eenvoudig kan terugzetten. (Het nemen van een backup kan rechtstreeks vanuit het programma, letterlijk met 2 muisklikken. Het is dan ook aanbevolen hier geregeld gebruik van te maken).

Copyright 2004 - 2023 WiverSoft ®
WiverSoft is een geregistreerd handelsmerk
Blauwe Kei 3B - 2380 Ravels - België
info@wiversoft.be - BTW: BE-0759.665.594
Privacy verklaring