Home > Facturatie Software > Download

WiverSoft programma's om facturen en offertes te maken : Download demo

Demo van het facturatieprogramma Basic, Pro, en Full

Programma's van WiverSoft zijn bedoeld voor installatie op een Windows computer. Voor installatie op Mac of Linux, zie de info bij de systeemvereisten.

De download bevat slechts één setup-bestand. Tijdens de installatie kan gekozen worden voor de Basic , Pro of Full versie.
Om de 3 verschillende versies te testen: Elke versie installeren in een afzonderlijke map.

De demo's zijn volledig werkende versies, maar met beperkte geldigheidsduur en beperkingen i.v.m. het aantal klanten, facturen, offertes, enz...
Op de documenten (facturen, offertes, ...) wordt eveneens een demo-mededeling geprint.

Laatste versie: 5.3.0


Download als uitvoerbaar bestand:

Download facturatie demo (exe 32 MB)


Het downloaden en installeren van een exe-bestand kan door uw browser of antivirusprogramma geblokkeerd worden. Daardoor kan na het bewaren de bestandsgrootte 0 kB zijn, en/of bij het uitvoeren kan de melding ontstaan: "Deze app kan niet worden uitgevoerd op uw PC. Vraag bij de software-uitgever na of er een versie bestaat voor uw PC ".
De demo kan daarom ook gedownload worden in een paswoord beveiligd zip-bestand. Bewaar dat bestand dan ergens in een tijdelijke map, en pak het uit. Het paswoord is "demo".
Daarna het uitgepakte installatiebestand uitvoeren.

Download facturatie demo (zip 32 MB)
(paswoord is "demo")

Waarschuwing bij het downloaden/installeren
Mogelijk krijgt u bij het downloaden/installeren deze melding (*):
Met Windows SmartScreen is voorkomen dat een onbekende app is gestart. Het uitvoeren van deze app kan een risico voor uw pc vormen.
De installatie van WiverSoft Facturatie demo vormt geen risico voor uw pc. Het installatiebestand is grondig getest en gecontroleerd op virussen. U mag die melding dan ook negeren door te klikken op "Meer informatie" en in het daarop volgende scherm op "Toch uitvoeren".

Het kan ook voorkomen dat uw antivirus programma een melding geeft dat er iets niet pluis is met het gedownloade bestand.
Als dit het geval is, kunt u eventueel het antivirus programma tijdelijk even uitschakelen om de installatie te kunnen voltooien. Daarna het uiteraard onmiddellijk terug inschakelen.

(*) Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen van uw pc.
Copyright 2004 - 2024 WiverSoft ®
WiverSoft is een geregistreerd handelsmerk
Blauwe Kei 3B - 2380 Ravels - België
info@wiversoft.be - BTW: BE-0759.665.594
Privacy verklaring